Srednjoškolke u lancu prostitucije

Izvor: Blic, 12.Apr.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srednjoškolke u lancu prostitucije

KRAGUJEVAC - Policija je razotkrila lanac prostitucije i uhapsila A. M. (20), osumnjičenu da je dve maloletne učenice medicinske škole podvodila za novac, saznaje „Blic" od izvora iz kragujevačkog Okružnog suda.

Izvor „Blica" navodi da su maloletnice pružale seksualne usluge lokalnim i beogradskim biznismenima. Kako saznajemo, u istrazi se pominju i imena nekih estradnih zvezda. Posle saslušanja istražni sudija odredio je pritvor A. M.

Ona je pre dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine pronašla dve učenice srednje škole i upoznavala ih sa svojim prijateljima, uglavnom dobrostojećim privatnicima. Po pravilu, radilo se o ljudima srednjih godina, ili starijima, koji imaju dosta novca. Za druženje i tajne izlaske, maloletnice su dobijale novac ili skupe poklone - nakit, garderobu i kozmetiku. Koliko su naplaćivale za seksulane usluge, kao i koliko je deo uzimala A. M. za sada nije poznato.

Kako za „Blic" tvrdi vlasnik jedne od najstarijih kragujevačkih detektivskih agencija, sve je izašlo na videlo proteklog vikenda, kada je jedna devojčica, nakon sastanka sa vlasnikom velike trgovinske firme iz Kragujevca, dobila nekoliko šamara. Ona ga je potom prijavila policiji i u pisanoj izjavi navela da ju je silovao.

- Čovek je pobegao iz grada i krije se u Vojvodini. Policija za njim traga, ali je u međuvremenu otkriveno da se radi o prostituciji, u kojoj su maloletnici za novac spavale sa imućnijim i uticajnim građanima Kragujevca - navodi izvor „ Blica".

Inače, A. M. je dete bez roditelja, koje je nakon porodične tragedije već 10 godina prepušteno samo sebi. Pre punoletstva kratko je boravila u Domu za nezbinutu decu, a zatim je napustila tu ustanovu i počela u samostalni život.

Tužilaštvo nije htelo da daje nikakve zvanične informacije dok se ne završi istraga, a prvo saopštenje je najavljeno tek za polovinu naredne sedmice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.