Srbin smaknut i spaljen

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2017, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin smaknut i spaljen

Policija švajcarskog kantona Turgau intenzivno traga za svedocima koji bi mogli da unesu više svetla u misteriozni slučaj ubistva Srbina starog 41 godinu, čije je ugljenisano telo pronađeno nedavno u šumi Forstersvisli kod Pulvershausa.

Prema dosadašnjim saznanjima, muškarac je žrtva zločina, a ne samoubistva što je takođe u prvom trenutku bila jedna od mogućnosti.

Međutim, okolnosti pod kojima se desilo ubistvo još nisu razjašnjene, a identifikacija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potrajala s obzirom na stanje u kojem je leš pronađen.

Pretpostavnja se da je Srbin prvo ubijen, a onda, da bi se prikrili tragovi, poliven nekom zapaljivom tečnošću i potom zapaljen, što umnogome podseća na likvidacije u mafijaškom miljeu.

Kako nezvanično saznajemo, identitet ubijenog Srbija je utvrđen, ali policija i tužilaštvo za sada ne žele da izlaze s njegovim imenom i više detalja oko ubistva.

Državno tužilaštvo Bišofscel je pokrenulo krivičnu istragu protiv nepoznatog počinioca, kako kažu, a u nju su uključeni i kantoni St. Galen i Apencel Auserhoden.

Ugljenisani leš Srbina, koji je, kako se saznaje, živeo u Herisauu, primetila je žena koja je šetala šumom i koja je odmah alarmirala policiju.

Osim toga da je žrtva živela u istočnoj Švajcarskoj, policija nije saopštila više detalja o njegovom identitetu.

Telo je po nalogu državnog tužilaštva Bišofscel poslato na obdukciju u Institutu za sudsku medicinu u St. Galenu.

Prema nezvaničnim, ali pouzdanim saznanjima "Vesti", ubijeni Srbin rodom je Jagodine, a supruga mu je poreklom iz Negotinske krajine.

Kako kažu njegovi poznanici, se zemljacima u Švajcarskoj se retko ili nikako družio.

Navodno je radio kao izbacivač u nekoliko diskoteka u ovom delu Švajcarske, a navode i da su ga često viđali sa ljudima sumnjive prošlosti i veza sa kriminalom.

Osobe koje su primetile nešto u blizini mesta zločina ili poseduju informacije koje mogu da pomognu istrazi treba da se jave kantonalnoj policiji Turgau ili na telefon 052 728 22 22, kažu iz lokalne policije. Svako ko može da ukaže na bilo koji trag, zamoljen je da se obrati policiji sa informacijama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.