Srbin poginuo u udesu u Hrvatskoj, među povređenima i trudnica: Vozač nije držao odstojanje, pa se zakucao u drugi auto

Izvor: Večernje novosti, 18.Jan.2020, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin poginuo u udesu u Hrvatskoj, među povređenima i trudnica: Vozač nije držao odstojanje, pa se zakucao u drugi auto

Policija je objavila da je nesreću skrivio vozač (57), koji je vozio automobil švajcarskih registracija U sudaru dva automobila na autputu A3 kod Velike Kopanice u subotu poginuo je državljanin Srbije (52), a pet osoba je povređeno. Svi su državljani Srbije i prevezeni su u Opštu bolnicu u Slavonski Brod.Niko nije u životnoj opasnosti, potvrdili su iz bolnice portalu “24 sata”.Pročitajte još: Sa “200 na sat” po magli divljali gradskim ulicama: Prst pred okom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nije se video u Beogradu- Nakon saobraćajne nesreće primili smo petoro povređenih, svi državljani Srbije. Dvoje je teško povređeno i oni su zadržani na lečenju, jedan čovek je lakše povređen, dvoje smo pustili kući, među njima i trudnicu. Svi su izvan životne opasnosti - rekao je dr. Damir Roško, dežurni kirurg u bolnici Dr. Josip Benčević.U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva automobila, oba su vozila u smeru Lipovca.Policija je objavila da je nesreću skrivio vozač (57), koji je vozio automobil švajcarskih registracija.- Vozač (57) koji je vozio auto švajcarskih registracija nije držao razmak pa je udario u auto pulskih registracija koji je odbačen u zaštitnu ogradu. U nesreći je preminuo suvozač (52) iz automobila švajcarskih registracija. Vozač i putnica iz tog auta su teško povređeni, kao i 68-godišnja putnica iz automobila pulskih registracija - rekla je Kata Nujić iz policije.Lakše su povređeni vozač (70) iz auta pulskih registracija i žena (40) iz tih kola.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIN POGINUO U HRVATSKOJ: U teškoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba stradala a među petoro povređenih je i trudnica

Izvor: Kurir, 18.Jan.2020

Državljanin Srbije (52) je poginuo, a pet osoba je povređeno  u sudaru koji se dogodio u Hrvatskoj, na auto-putu A3 kod Velike Kopanice. Svi povređeni su prevezeni su u Opštu bolnicu u Slavonski Brod.

Nastavak na Kurir...

U udesu u Hrvatskoj POGNUO SRBIN, petoro povređenih, među njima i TRUDNICA

Izvor: Blic, 18.Jan.2020

U sudaru dva automobila na autputu A3 kod Velike Kopanice u subotu poginuo je državljanin Srbije (52), a pet osoba je povređeno. Svi su državljani Srbije i prevezeni su u Opštu bolnicu u Slavonski Brod.

Nastavak na Blic...

Državljanin Srbije poginuo kod Slavonskog Broda

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2020

SLAVONSKI BROD - Vozač iz Srbije poginuo je u sudaru na auto-putu kod Slavonskog Broda, a petoro srpskih državljana je povrijeđeno, ali niko od njih nije u životnoj opasnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.