Srbi jedva izvukli živu glavu: Tukli ih motkama, a nisu smeli ni da pisnu!

Izvor: BKTV News, 25.Avg.2017, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi jedva izvukli živu glavu: Tukli ih motkama, a nisu smeli ni da pisnu!

Sve unapred organizovano.

Srpski radnici koji rade na građevinskim poslovima u Amurskoj oblasti u Rusiji, na samoj granici s Kinom jedva su izvukli živu glavu kada su ih napali meštani.

Srpski građevinci su na ceni kao kvalitetni majstori, ali se za njih otimaju i žene iz amurske oblasti. Da se žene interesuju za naše majstore saznali su njihovi muževi, koji su organizovali sastanak. Muškarci su odlučili da, kako bi sačuvali brak, kazne naše radnike za afere >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa njihovim ženama.

"Žitelji te oblasti su se dobro raspitali u kojim barakama spavaju naši građevinci, kojih na tom gradilištu ima oko dvadeset. Posle toga su minulog vikenda tokom noći upali u barake naoružani palicama. Izbila je tuča, u kojoj su naši građevinci pokazali da nisu za potcenjivanje, iako su ih pridošlice iznenadile. Za samo pola sata sve je bilo završeno, a naši zidari i stolari su shvatili poruku i odlučili da incident ne prijavljuju policiji", objašnjava sagovornik lista Alo! zaposlen u istoj firmi kao i zavodnici.

Prema njegovim rečima, građevinci su se odlučili za vidanje rana u tišini.

"Prvi razlog ćutanja je da bi sačuvali posao, a drugi je da to ne saznaju njihove porodice u Srbiji. Ipak, vest o tuči se proširila gradilištima u toj oblasti, a jedan radnik je čak i svojoj ženi ispričao za ceo slučaj! Zabrinuta žena je na Fejsbuk grupi koju koriste srpski građevinci postavila pitanje: "Da li neko zna šta se dogodilo na gradilištu?!", i onda je klupko počelo da se odmotava", navodi kolega preljubnika.

Naši građevinci s drugih gradilišta su se uključili u diskusiju i objasnili suprugama "da to nije ništa strašno" i da se radi o "nesporazumu"!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

TUKLI IH LJUBOMORNI MUZEVI Srpski radnici u Rusiji nadrljali zbog tudjih zena

Izvor: medio.rs, 26.Avg.2017, 00:15

Izvukli deblji kraj!..Srpski građevinski radnici koji rade u Amurskoj oblasti u Rusiji, na samoj granici sa Kinom, izvukli su deblji kraj posle posete lokalnih ljubomornih muževa!..Kako saznajemo, srpski građevinci su na ceni kao kvalitetni majstori, ali se za njih otimaju i žene iz amurske oblasti....

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.