Sprečen šverc više od 170 kilograma marihuane, droga bila sakrivena na plafonu prikolice

Izvor: RTS, 11.Jun.2020, 17:42

Sprečen šverc više od 170 kilograma marihuane, droga bila sakrivena na plafonu prikolice

Policija je na prelazu Batrovci zaplenila 171 kilogram marihuane, koja je bila sakrivana u prostoru plafona prikolice kamiona slovenačkih registracija. Uhapšen je vozač, državljanin Srbije.
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da su pripadnici Uprave granične policije na prelazu Batrovci zaplenili 171 kilogram marihuane, saopštio je MUP.

Stefanović je precizirao da je granična policija na Batrovcima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << marihuanu pronašla u skrivenom prostoru plafona prikolice kamiona, slovenačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao državljanin Srbije.
Zbog sumnje na neovlašćenu proizvodanja i stavljanje u promet opojnih droga, državljaninu S. B. (1961), koji je upravljao kamionom, biće određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Ministar Stefanović je podsetio da je od početka godine policija u Srbiji zaplenila više od tri tone narkotika i uhapisla više od 670 dilera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENjENO 171 KILOGRAMA marihuane na Batrovcima: Policija pronašla drogu u kamionu u DOBRO SKRIVENOM PROSTORU, a za volanom bio SRBIN (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je rad pripadnika Uprave granične policije Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je rad pripadnika Uprave granične...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.