Sprečen pokušaj krijumčarenja dvojice muškaraca

Izvor: Blic, 20.Okt.2012, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen pokušaj krijumčarenja dvojice muškaraca

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv jedne osobe iz Prištine osumnjičene da je pokušala preko Srbije da prevede do Bosne i Hercegovine dvojicu muškaraca koji nisu imali važeća dokumenta, saopšteno je danas u Prijepolju.

Kako je saopštila prijepoljska policija, prijava je podneta protiv Fatmira M. (44) osumnjičenog za nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policija je u mestu Aljinovići, opština Prijepolje, tokom kontrole autobusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bosanskih tablica, koji saobraća od Novog Pazara do Sarajeva, zatekla Milaima H. (24) iz Vučitrna i Valona H. (29) iz Uroševca bez važećih dokumenata za boravak u Srbiji, dodaje se u saopštenju.

Povezane vesti: U petak sednica Odbora za KiM o toku pregovora sa Prištinom "Volstrit žurnal": Eštonova planira da se uključi u dijalog Zaplenjena marihuana, uhapšeni državljani Srbije i BiH Grubješić: Šanse za datum pregovora u decembru minimalne Ban Ki-mun pozvao Balkan da se okrene budućnosti

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.