Spasio vozača iz zaleđene reke

Izvor: Glas javnosti, Beta, 24.Jan.2011, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasio vozača iz zaleđene reke

KURŠUMLIJA - Jedna osoba sletela je automobilom rano jutros s mosta u zaleđenu reku Kosanicu, a život joj je spasio Darko Tijanić (26) iz planiskog sela Đake.

S.M. (36) iz okoline Pirota sleteo je u ranim jutarnjim satima sa mosta u reku i zaglavio se u automobilu. Ubrzo nakon toga naišao je meštanin planinskog sela Đake Darko Tijanić (26) sa ocem.

Vraćajući se automobilom iz grada primetio je da je sa puta, koji je već bio pokriven snegom, nestao svež trag automobila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
"Uleteo sam u ledenu reku i kroz duboku vodu došao do automobila. Ugledao sam vozača kako gorwim delom tela viri kroz zaglavqen prozor. Uzalud sam pokušavao da otvorim vrata, jer su bila zglavqena. Onda sam odvalio vrata automobila i iz wega izvukao vozača", kazao je Tijanić.

Meštani sela Zebice kažu da ovo nije prvi put da neko sleti u reku na istom mestu i da se to dešavalo i kad su kolovozi suvi.

Svaka čast momku spasiocu. Kada bi neki gradski momak tako odreagovao?

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.