Izvor: Blic, 15.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasilac bludničio nad dečacima

Spasilac bludničio nad dečacima

KIKINDA - Protiv Dragana T. (46) iz Kikinde Policijska uprava u Kikindi podnela je krivičnu prijavu Opštinskom javnom tužilaštvu zbog osnovane sumnje da je u Sportskom centru 'Jezero' učinio krivično delo nedozvoljene polne radnje prema dvojici maloletnih dečaka od 13 i 15 godina, od kojih je jedan hendikepiran.

Tužilaštvo navodi da je Dragan T. sredinom jula ove godine, dok je na bazenima Sportskog centra 'Jezero' radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao spasilac, iskoristio okolnosti i maloletne dečake odvodio u zatvorene prostorije gde je nad njima činio bludne radnje. To nam je potvrdila i tridesečetvorogodišnja majka 15-godišnjeg dečaka, koja je želela da ostane anonimna.

- Moj sin je početkom jula na bazenima 'Jezera', gde je išao na kupanje, upoznao Dragana T., koji ga je privukao pričom da je on sposobno i razvijeno dete, i da treba da se bori kroz život jer ima sposobnosti. Sinu se to dopalo i pričao mi je kako je Dragan veoma dobar čovek, prijatelj, kako hoće da pomogne. Međutim, posle deset dana dete je počelo čudno da se ponaša. Mislila sam da se zaljubio i pokušala sam da saznam šta mu se desilo. Posle nekoliko dana poverio mi se da mu je jednog dana, kada je bilo hladno, Dragan predložio da odu na vruć tuš u zgradu 'Jezera'. Sin je prihvatio, ali kada su ušli u prostoriju, Dragan je ugasio svetlo, zaključao vrata i počeo nad njim bludne radnje - ispričala je juče dečakova majka.

Njen sin tada je pobegao i više nije želeo da ide na bazen.

Majka svedoči da je Dragan telefonom pozivao dečaka na mobilni telefon i pitao je 'da li će doći, jer želi da ga vidi'.

- Odlučila sam da to prijavim policiji, kako bi zaštitila svoje dete. Nisam podnela nikakvu prijavu protiv Dragana, samo sam želela da zaštitim dete, koje je posle ovog događaja moralo da ide kod psihologa - kaže majka.

Mnogi radnici Sportskog centra 'Jezero' potvrdili su nam da se njihov kolega čudno ponaša i da je voleo da u WC ili druge prostorije odvodi dečake. Predmet njegovih tajnih želja 'uvek su bili hendikepirani dečaci ili oni iz socijalno zapuštenih porodica'. Međutim, roditelji se do sada nisu žalili na njega drugim trenerima u 'Jezeru'. To tvrdi i Slobodan Marinkov, direktor 'Jezera'.

- Do sada se nijedan roditelj nije žalio na njega niti na bilo kojeg zaposlenog zbog takvih radnji. Ukoliko se dokaže da je počinio tako nešto, preduzeću disciplinske mere - izjavio Marinkov.

R. Š

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.