Španija: Ostaci zemunca Milana Jurišića nađeni u reci?

Izvor: Blic, 22.Mar.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija: Ostaci "zemunca" Milana Jurišića nađeni u reci?

Španska policija je pre nedelju dana pronašla ljudske kosti u reci u Madridu, za koje se sumnja da su posmrtni ostaci Milana Jurišića, pripadnika "zemunskog klana", izjavio je španski ministar policije Fernandez Dijaz.

Ostaci su trenutno na forenzičkoj analizi. Rezulati se očekuju u naredne dve nedelje i tada će se znati da li je "zemunci" koji su godinama izmicali pravdi ubili jednog svog pripadnika.

Milan Jurišić je bio pripadnik "zemunskog klana" i u bekstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bio od atentata na premijera Srbije Zorana Đinđića 12. marta 2003. godine. Zbog atentata i zločina "zemunaca" pred Specijalnim sudom osuđen je na 30 godina zatvora.

I pre ove izjave španskom ministra policije u javnosti se spekulisalo da Jurišić nije živ i da ga je ubio Sretko Kalinić.

Od članova "zemunskog" klana još je aktivna poternica za Ninoslavom Kostadinovićem. Međutim ne odbacuje se mogućnost da su i njega ubili nekadašnji drugovi iz ovog kriminalnog klana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Našli kosti zemunca Milana Jurišića u Španiji

Izvor: Mondo, 22.Mar.2012

Španska policija je pre nedelju dana pronašla ljudske kosti u reci u Madridu, za koje se sumnja da su posmrtni ostaci Milana Jurišića, pripadnika "zemunskog klana", izjavio je španski ministar policije Fernandez Dijaz.

Nastavak na Mondo...

POSTUPAK PROTIV JURIŠIĆA BIĆE OBUSTAVLJEN, PRESUDA OSTAJE

Izvor: Kurir, 22.Mar.2012

Jurišić je pravosnažno osuđen na 30 godina zatvora zbog učešća u ubistvu Zorana Đinđića, na 20 godina za učešće u atentatima "zemunskog klana" i na dve godine zbog učešća u otmici Miroslava Miškovića..BEOGRAD - Izvršenje kazne protiv Milana Jurišića Jureta biće obustavljeno ukoliko...

Nastavak na Kurir...

Crna Srbija: U poslednjih 24 sata

Izvor: BKTV News, 22.Mar.2012

U poslednjih 24 sata u Srbiji desilo se više hapšenja zbog razbojništva, pronevere i krađe, kao i nekoliko saobraćajnih nesreća. U jednoj od njih učestvovao je i poznati glumac.. Španska policija je pre nedelju dana pronašla ljudske kosti u reci u Madridu, za koje se sumnja da su posmrtni ostaci...

Nastavak na BKTV News...

Kalinić od Jurišića napravio gulaš koji je pojeo Vlada Budala

Izvor: Radio 021, 23.Mar.2012, 12:59

Svedočenje Sretka Kalinića od pre dve godine, kada je detaljno opisao brutalno ubistvo pripadnika "zemunskog klana" Milana Jurišića Jureta, najverovatnije je istinito.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.