Izvor: Blic, 15.Mar.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spalili žrtvu i planirali bekstvo iz zemlje

Bojan Gavrić(26) iz Šida, osumnjičen za ubistvo Srđana Živkovića (25), i šestoro njegovih pomagača u ovom zločinu koji su uhapšeni u Ločevcima kod Gornjeg Milanovca prebačeni su juče iz čačanskog zatvora u Sremsku Mitrovicu, gde im je određen pritvor.

Na listi osumnjičenih pored Gavrića su još i Miroslav Šuster (24), Dragan Krč (27), Živkovićeva supruga Jelena (23), Šusterova žena Marina (23), Dragan Pendić (54) iz Ločevca i Saša Glavački (25).

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Živkovićev nestanak prijavljen je 12. februara, a njegovo spaljeno telo policija je prekjuče pronašla zakopano u bašti iza kuće Milice S. u selu Molovin kod Šida. Sumnja se da je Gavrić ubio Živkovića u stanu njegove supruge Jelene. Kao motiv, nezvanično se pominje ljubavna veza između Živkovića i Gavrićeve sestre Marine Šuster.

Osumnjičena grupa je posle zločina pobegla u Ločevce, gde je uhapšena u kući Dragana Pendića.

Istražni sudija Okružnog suda u Čačku Branislav Stanić kazao je da prilikom hapšenja ove grupe pronađeno vozilo koje je pripadalo ubijenom Srđanu Živkoviću i u kojem je njegov leš dovezen mesta gde je spaljen i zakopan. DNK analizom pojedinih delova iz unutrašnjosti automobila biće utvrđene činjenice koje bi mogle dovesti do rasvetljavanja određenih detalja u ovom slučaju. Prema Stanićevim rečima, na licu mesta pronađena je automatska puška sa velikom količinom metaka, kao i tri pasoša koji bi, kako se pretpostavlja, poslužili za bekstvo iz zemlje. Sa automobila su bile skinute registarske tablice koje su pronađene u obližnjoj šumi. Pretresom kuće pronađen je i paketić marihuane.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MASAKRIRALI GA ŽENA, LJUBAVNICA I NJEN BRAT!

Izvor: Press, 14.Mar.2009, 22:39

Srđana Živkovića (25) iz Šida ubio Bojan Gavrić (26), brat njegove ljubavnice Marine Šuster (23). Pored njih dvoje, u zločinu učestvovali i Srđanova žena Jelena (22), ali i Marinin muž Miroslav Šuster (24), kao i još trojica pomagača!. .Policija je uhapsila sedam osoba zbog svirepog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.