Somborci stariji od 65 godina obavili kupovinu bez velike gužve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2020, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Somborci stariji od 65 godina obavili kupovinu bez velike gužve

Građani Sombora stariji od 65 godina i ovoga jutra su od 4 do 7 časova ujutro imali priliku da se snabdeju osnovnim namirnicama.

Somborci stariji od 65 godina, kojima je, u borbi protiv širenja virusa korona, zabranjen izlazak napolje i ovoga jutra su obavili svoje kupovine. Gužve nije bilo, prodavnice su uredno snabdevene.

"Dosta je dobro organizovano, međutim,primetio sam da su malo podigli cene. Ja sam hteo da kupim mandarine, ali to je sada jako skupo, u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na cenu koja je bila pre par dana", požalio se jedan penzioner.

"Muž i ja smo penzioneri. Malo kombinujem povrće, meso, testo i svašta. Samo nisam zadovoljna narodom, zato što se ne pridržava", istakla je jedna sagovornica.

"Za stare je ovo rano dolaziti, mrak je i ne vidimo. Zadovoljni smo organizacijom, ali nismo zadovoljni što se desilo ovo što jeste", saopštio je jedan od penzionera.

Penzioneri su se uredno pridržavali propisanih mera zaštite, držali su odstojanje, nosili maske i na ulasku u prodavnice koristili su sredstva za dezinfekciju.

Filijala Sombor, Fonda PIO, koja osim grada Sombora pokriva i službe Apatin, Kula i Odžaci ima ukupno 41.757 penzionera, od toga 19.424 penzionera žive u gradu Somboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.