Sombor: Mladić uhapšen zbog droge

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Mladić uhapšen zbog droge

Sombor -- U Somboru je uhapšen J. D. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici MUP-a su u stanu koji koristi osumnjičeni pronašli 92,6 grama marihuane, 20 tableta ekstazija, vagicu za precizno merenje i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge, saopštila je PU u Somboru.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Somboru hapšenje zbog droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su J. D. (20) iz Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je PU Sombor...Policija je u stanu koji koristi osumnjičeni pronašla 92,6 grama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.