Izvor: B92, 05.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solun: Povređeni državljani Srbije

Solun -- Na magistralnom putu Solun-Igumenica na severu Grčke u saobraćajnoj nesreći povređeno devetoro državljana Srbije.

Do nezgode je došlo kada je autobus novosadskih registarskih tablica udario u putničko vozilo. Radomir Živković iz konzulata Srbije u Solunu izjavio je za B92 da je, prema izveštaju grčke policije, udes izazvao vozač autobusa, koji je zbog klizavog kolovoza prešao u suprotnu kolovoznu traku.

"Ovom prilikom je došlo do povređivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devetoro naših putnika, od kojih je, prema najnovijoj informaciji od doktora Šišmanidisa Sokratesa iz Opšte bolnice u Janjini, zadržano troje naših državljana", rekao je on.

"Svi drugi povređeni imaju lakše telesne povrede i oni su pušteni ili će biti pušteni do kraja dana. Želim da naglasim da se niko od njih ne nalazi u životnoj opasnosti", kazao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.