Šokantan SNIMAK pljačke u Gračanici: Evo kako su razbojnici iščupali TONU težak BANKOMAT, pa pobegli (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Maj.2020, 17:59

Šokantan SNIMAK pljačke u Gračanici: Evo kako su razbojnici iščupali TONU težak BANKOMAT, pa pobegli (VIDEO)

Čuvar je ispričao da su se razbojnici sporazumevali na albanskom Grupa naoružanih i maskiranih napadača ukrala je noćas bankomat jedne banke težak više od tone koji je bio postavljen u Domu kulture u Gračanici.Prema nezvaničnim informacijama, grupa razbojnika došla je do Doma kulture kombijem. Prvo su suzavcem po licu isprskali čuvara Doma kulture, pa iz zida iščupali bankomat i utovarili ga u kombi. Dali su se u beg prema Prištini, ali u naselju Ajvalija pukla >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << im je guma na kombiju, pa je vozač izgubio kontrolu i udario u zid. Posle nezgode dali su se u beg, a kombi i plen ostali su nasred puta. Čuvar je ispričao da su se razbojnici sporazumevali na albanskom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Posle pljačke i otimanja bankomata u Gračanici, Srbi poručuju: "Ukrali su nam živote, ovo je sitnica"

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2020, 00:00

Naoružani maskirani pljačkaši, koji su govorili albanski, nasrnuli na srpsku enklavu. Lopovima pukla guma na kamionu, udarili u zid i pobegli ostavljajući i kombi i plen U SUBOTU ujutru, oko četiri sata, grupa odnosno petorica maskiranih i naoružanih pljačkaša provalila je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.