Izvor: Glas javnosti, 10.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt u plamenu

ARANĐELOVAC - Na seoskom groblju u Orašcu juče je sahranjena Danka Lazarević (40) majka troje maloletne dece, koja je tragično stradala u požaru u porodičnoj kući u zaseoku Gajevi. Pored potrešenog supruga Radmila i troje dece poslednjem ispraćaju prisustvovali su brojni prijatelji i rodbina. Požar u kojem je nesrećna žena izgubila život izbio je 8. januara pola sata posle ponoći u dečijoj sobi. Vatra je, najverovatnije, buknula kada je ćebe sa kreveta palo na kvarcnu grejalicu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zapalilo se.

- NJen suprug Radmilo je odmah izveo decu iz kuće, a Danka se, misleći da je neko od dece ostalo u kući, vratila u vatrenu stihiju gde se ugušila od velikog dima i vatre koja je buktala na sve strane. Suprug Radmilo je spasavajući porodicu iskočio kroz prozor i zadobio posekotine i na jednoj nozi ima 20 kopči, kaže njegov dalji stric Milija Lazarević.

On je rekao i da je Radmilo, koji radi u gradskoj čistoći zajedno sa troje dece, smešten kod brata Radenka u Aranđelovcu. Radmilu niko sem rodbine nije priskočio u pomoć, pogotovu ne u opštini Aranđelovac.

Danka nije bila zaposlena, a sa suprugom su obrađivali imanje u selu kako bi školovali decu, od kojih jedno pohađa prvi razred srednje škole, a druga dva su u četvrtom i šestom razredu osnovne škole.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Sahranjena majka troje dece

Izvor: Kurir, 10.Jan.2009

KRAGUJEVAC - Na seoskom groblju u Orašcu juče je sahranjena Danka Lazarević (40), majka troje maloletne dece, koja je tragično stradala u požaru u porodičnoj kući u zaseoku Gajevi kod Aranđelovca. Pored vidno potresenog supruga Radmila i troje dece poslednjem ispraćaju nesrećne žene prisustvovali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.