Smrt na putu za Ostrog

Izvor: Blic, 13.Sep.2011, 03:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt na putu za Ostrog

NIŠ - Crnogorska policija pokušava da otkrije kako su Nišlije Đokica Todorović (53) i njegova snaja Olivera Milosavljević (47) poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče u mestu Baza, kod Rožaja. Oni su automobilom „pasat“ sleteli u jarak kraj puta, a teške povrede su zadobili Oliverin muž Milovan (51) i ćerke Katarina (21) i Tijana (18). Đokica Todorović

Kako saznajemo od rodbine, do nesreće je došlo prilikom povratka sa Crnogorskog primorja: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milosavljevići su bili na letovanju sa budućim prijateljima - roditeljima momka starije ćerke, a pridružio im se i Milovanov brat od ujaka Đokica Todorović.

- Ovo je strašna tragedija. Još ne znamo šta se dogodilo. Milovan je oko 16 časova mobilnim telefonom mom starijem sinu rekao da su doživeli udes i da su Đokica i Olivera u teškom stanju. Budući da je bio svedok Đokičine pogibije, verovatno nije želeo zbog dece da kaže šta se dogodilo.

Moji sinovi Marko i Aleksandar odmah su krenuli za Crnu Goru. Znamo da Milovan ima povrede glave, kao i da njegove ćerke nisu životno ugrožene. Katarina ima podliv na nozi, a Tijana iščašenje lakta i prelom podlaktice - priča Milosav Đorđević, brat od ujaka nastradalog Đokice i brat od tetke povređenog Milovana.

Olivera Milosavljević

On kaže da su Milosavljevići ove godine već bili na moru u Grčkoj, ali da su iskoristili još jednu priliku da u društvu roditelja ćerkinog momka provedu još koji dan na Crnogorskom primorju.

- Milovan je po struci elektroinženjer i ima privatnu firmu u Nišu, a Olivera je radila u prodavnici „Ravanica" u Kalči. Katarina studira stomatologiju dok mlađa Tijana ide u srednju školu. Prvo je Olivera otputovala na more sa prijateljima, a posle su im se priključili Milovan, Đokica i ćerke.

U povratku je porodica momka njihove ćerke nastavila za Niš, a oni su valjda želeli prvo da obiđu Ostrog pre nego što krenu za Niš - priča Milosav.

Komšije plakale na ulici

Komšije iz ulice kažu da su svi plakali kada su čuli za tragediju.

- Svaki dan sam ih čekala da se vrate sa mora. Ali nisu imali sreće da svi dođu živi i zdravi. Svi smo doživeli traumu kada smo čuli za nesreću. Komšije su plakale na ulici - priča prva komšinica Bosanka Tošić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.