Smederevo: Uhapšeni jer su obljubili maloletnice

Izvor: Večernje novosti, 02.Maj.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevo: Uhapšeni jer su obljubili maloletnice

U Smederevu su u dve odvojene akcije uhapšeni S.D. i D.P. zbog sumnje da su u više navrata počinili obljubu nad maloletnicama SMEDEREVO - U Smederevu su u dve odvojene akcije uhapšeni S.D. i D.P. zbog sumnje da su u više navrata počinili obljubu nad maloletnicama. Uhapšeni S. D. (36) se tereti da je stupio u kontakt sa dvema maloletnicama i da je iskoristivši njihovo mentalno stanje u više navrata, počinio obljubu. Uhapšen je i D. P. (70) za koga se sumnja da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 2017. i 2018. godini, u više navrata, počinio obljuba nad maloletnicama, a na teret mu se stavljaju i dva krivična dela nedozvoljene polne radnje. On se tereti da je počinio obljubu nad tri maloletnice iskoristivši njihovo mentalno stanje. PROČITAJTE JOŠ - Uhapšen muškarac osumnjičen za pedofiliju Kako prenose lokalni portali, sumnja se da je D. P. poverenje devojčica zadobio tako što im je najpre davao slatkiše, a zatim i novac od 100 ili 150 dinara, a potom ih je zvao da dođu kod njega u kuću, gde ih je obljubio. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog našla lovačku pušku, koju je imao u nelegalnom posedu, zbog čega mu se na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičeni S. D. i D. P. su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšena dvojica pedofila iz Smedereva, jedan mamio maloletnice slatkišima i novcem

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2018

U Smederevu su u dve odvojene akcije uhapšeni S. D. i D. P. zbog sumnje da su u više navrata počinili obljubu nad maloletnicama...Uhapšeni S. D. (36) se tereti da je stupio u kontakt sa dvema maloletnicama i da je iskoristivši njihovo mentalno stanje u više navrata, počinio obljubu...Uhapšen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.