Smederevo: Pokušaj ubistva i samoubistva

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2012, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevo: Pokušaj ubistva i samoubistva

SMEDEREVO - Jutros oko devet časova dogodio se pokušaj ubistva i samoubistva ispred zgrade suda u centru Smedereva, kada je muškarac pokušao nožem da usmrti nekadašnju suprugu, a potom sebi zadao dva udarca nožem.Istražni sudija Višeg suda u Smederevu Predrag Lukić, potvrdio je FoNetu da je G.B. (40) napao svoju bivšu suprugu O.B. (36) ispred zgrade suda."U ovom trenutku mogu da kažem samo da su G.B. i O.B. imali zakazano suđenje u Osnovnom sudu, u istoj zgradi, zbog nedavanja izdržavanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Muškarac je nešto pre devet časova, ispred zgrade suda, oborio ženu i udarao je pesnicama, a nakon toga je izvadio nož i njime je napao. Nakon toga je sebe udario nožem u grudi nekoliko puta", rekao je Lukić.Prema njegovim rečima, žena je sa lakim povredama zbrinuta u smederevskoj bolnici, a muškarac sa teškim telesnim povredama pregledan na Urgentnom bloku u Opštoj bolnici u Smederevu i prebačen u Beograd u svesnom stanju.Prema rečima očevidaca, obezbeđenje suda je istrčalo iz zgrade i onemogućilo napadača.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pokušao da ubije bivšu ženu pa sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2012

SMEDEREVO -..Jutros oko devet časova dogodio se pokušaj ubistva i samoubistva ispred zgrade suda u centru Smedereva, kada je muškarac pokušao nožem da usmrti nekadašnju suprugu, a potom sebi zadao dva udarca nožem...Istražni sudija Višeg suda u Smederevu Predrag Lukić, potvrdio je FoNetu da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.