Smanjena kazna silovatelju sestara ometenih u razvoju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2020, 14:38

Smanjena kazna silovatelju sestara ometenih u razvoju

D.Ž iz okoline Vršca pravosnažno je osuđen na jedinstvenu kaznu 13 godina zatvora zbog silovanja i obljube svoje dve rođene sestre od 5 i 15 godina, inače ometene u razvoju.

Ovom odlukom Apelacionog suda u Beogradu preinačena je presuda Višeg suda u Pančevu kojom je D.Ž bio osuđen na jedinstvenu kaznu od 14 i po godina zatvora zbog krivičnih dela silovanje i obljuba nad nemoćnim licem.

Oštećene su upućene da imovinsko pravni zahtev ostvaruju u parničnom postupku, navodi se u odluci Apelacionog suda objavljenoj na njegovom sajtu.

Sud nije dao obrazloženje svoje odluke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SILOVAO ROĐENE SESTRE OD 5 I 15 GODINA Šokantna priča iz Markovca kod Vršca, Danijelu (23) UBLAŽENA KAZNA

Izvor: Blic, 18.Okt.2020, 11:26

Danijel Žaka (23), iz Markovca kod Vršca, pravosnažno je osuđen na jedinstvenu kaznu od 13 godina zbog silovanja i obljube svoje dve rođene sestre od 5 i 15 godina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.