Izvor: B92, 19.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slušanje razgovora falsifikatora

Beograd -- Na suđenju falsifikatorima karata za GSP nastavljeno preslušavanje razgovora koje su pre hapšenja vodili optuženi.

Sudsko veće je juče odlučilo da se razgovori koje je policija snimila preslušaju, nakon što je Vrhovni sud usvojio žalbu tužilaštva i ukinuo ranije rešenje suda da se transkripti izuzmu iz predmeta. U razgovorima koje je policija tajno snimala, nekoliko optuženih se međusobno dogovara o prodaji falsifikovanih karata za prevoz.

Preslušani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su razgovori koje je optuženi Nebojša Grujičić vodio sa trojicom okrivljenih. On je pred sudom rekao da to jeste njegov glas, ali da nije znao od koga kupuje karte i da ne prepoznaje ostale glasove u prisluškivanim razgovorima.

Šesnaest pripadnika ove kriminalne grupe optuženo je da su od oktobra 2005. do kraja januara 2006. godine faslifikovali i prodali skoro pet miliona karata za prevoz, čime su oštetili Gradsko saobraćajno preduzeće u Beogradu za 128 miliona dinara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.