Slučaj Kontrast: Inspektori oslobođeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Kontrast: Inspektori oslobođeni

Osnovni sud Novom Sadu oslobodio je danas optužbi troje inspektora protivpožarne zaštite od optužbe da su zloupotrebili službeni položaj u slučaju požara u diskoteci "Kontrast", kada je nastradalo šestoro mladih.

Optužbi su prvostepenom presudom oslobođeni Tihomir Vulević, Slavko Hajrović i Maja Golubović, zaduženi za preventivnu zaštitu, preneli su lokalni mediji.

Na ovu presudu tužilaštvo ima pravo da uloži žalbu novosadskom Apelacionom sudu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Na početku suđenja 2015. godine svi optuženi su negirali da su izvršili krivično delo za koje se terete.

S obzirom na to da je deo pisane dokumentacije o kojoj su se okrivljeni izjašnjavali nosilo oznaku poverljivo, sa suđenja je javnost bila isključena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspektori protivpožarne zaštite oslobođeni odgovornosti za Kontrast

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2017

Osnovni sud oslobodio je troje inspektora protivpožarne zaštite optužbi da su zloupotrebili službeni položaj u slučaju "Kontrast"...U njihovoj nadležnosti bila je kontrola ove diskoteke u kojoj je pre pet godina nastradalo šestoro mladih ljudi. Protivpožarni inspektori Tihomir Vulević, Slavko...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.