Slovenački bračni par uhapšen zbog steroida

Izvor: Glas javnosti, 04.Jan.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački bračni par uhapšen zbog steroida

KLAGENFURT - Slovenački bračni par uhapšen je u Austriji zbog prodaje zabranjenih anaboličkih steroida preko interneta, čime je zaradio skoro 40 miliona evra.

Slovenac (36) i njegova supruga, koji su živeli u pet miliona evra vrednoj vili u Bad Klajnkirhenu, uhapšeni su prošlog četvrtka i sada se nalaze u istražnom zatvoru u Klagenfurtu, izvestila je agencija STA.

Austrijske vlasti su prošlog leta intenzivirale istragu o njihovim aktivnostima, u saradnji sa SAD, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sumnje da je par u poslednjih 10 godina prodajom anaboličkih steroida širom sveta zaradio 38,6 miliona evra.

Policija istražuje njihove bankovne račune i poslove vezane za nekretnine i pokušava da ustanovi da li su imali još saučesnika.

Meštani Bad Klajnkirhena opisali su bračni par kao "mirne i simpatične" ljude.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.