Slovenačka tužiteljka ukrala šal

Izvor: Kurir, 29.Jan.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenačka tužiteljka ukrala šal

Slovenačko državno tužilaštvo je potvrdilo da je upoznato sa tim da je protiv državne tužiteljke Tatjane Kozelj, u Okružnom tužilaštvu Maribor podignuta krivična prijava zbog krađe

LJUBLJANA - Tatjana Kozelj, okružna državna tužiteljka iz Maribora, uhvaćena je u krađi šala vrednog 60 evra, u prodavnici "Pik i Klopenburg" u mariborskom trgovačkom centru.

Ona je uhvaćena u krađi pre nekoliko dana, a rukovodstvo trgovačkog centra "Evropark" insistira >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na krivičnoj prijavi protiv tužiteljke.

Slovenačko državno tužilaštvo je potvrdilo da je upoznato sa tim da je protiv državne tužiteljke u Okružnom tužilaštvu Maribor podignuta krivična prijava zbog krađe. Zbog toga nadležni državni tužilac razmatra uslove za uvođenje mogućeg disciplinskog postupka protiv tužiteljke.

"Kada sam ušla u prodavnicu, probala sam šal i obmotala ga oko vrata. Zatim sam razgledala druge stvari, dok mi je šal ostao oko vrata. Pored kasirke sam prošla potpuno nesvesna da je šal i dalje na meni", ispričala je Tatjana Kozelj.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.