Slepi putnici među buradima sa kompotom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2011, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slepi putnici" među buradima sa kompotom

BEOGRAD -

Uprava carina saopštila je da su carinici jutros na ulaznoj strani graničnog prelaza Preševo, sprečili dva avganistanska i tri iranska državljanina da ilegalno pređu državnu granicu.

"Slepi putnici" otkriveni su u saradnji sa pograničnom policijom prilikom detaljne kontrole tovarnog dela kamiona, u kome se nalazila burad sa kompotom od breskvi.

Na detaljnu kontrolu vozila, carinici su se odlučili pošto je vozač P.P. prijavio da je primetio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mu je oštećeno carinsko obeležje, tačnije da je plomba isečena, pa ponovo upredena.

Pošto se radi o makedonskom carinskom obeležju pretpostavlja se da su "slepi putnici" iskoristili momenat dok je kamion bio parkiran na parkingu nedaleko od prelaza Preševo i da su tada ušli u kamion, navodi se u saopštenju.

Svih pet ilegalnih emigranata predato je pograničnoj policiji, navodi se u saopštenju i dodaje da je u protekla dva meseca 111 osoba pokušalo da ilegalno pređe granicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ILEGALCI SAKRIVENI U KOMPOTU OD BRESKVE

Izvor: Kurir, 28.Dec.2011

BEOGRAD - Uprava carina saopštila je da su carinici na ulaznoj strani graničnog prelaza Preševo, sprečili dva avganistanska i tri iranska državljanina da ilegalno pređu državnu granicu..."Slepi putnici" otkriveni su u saradnji sa pograničnom policijom prilikom detaljne kontrole tovarnog dela...

Nastavak na Kurir...

"Slepi putnici" u kompotu

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2011

Uprava carina saopštila je da su carinici jutros na graničnom prelazu Preševo sprečili dva avganistanska i tri iranska državljanina da ilegalno pređu državnu granicu.

Nastavak na Radio 021...

Pet ilegalnih emigranata u tovaru kompota od breskvi

Izvor: Blic, 28.Dec.2011

Uprava carina danas je saopštila da su carinici na ulaznoj strani graničnog prelaza Preševo, sprečili dva avganistanska i tri iranska državljanina da ilegalno pređu državnu granicu. ..U saopštenju se navodi da su ilegalni emigranti otkriveni u sredu, u saradnji sa pograničnom policijom prilikom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.