Izvor: Danas, 08.Feb.2022, 16:25

Skupština Srbije izjašnjava se o proglašenju Akta o promeni Ustava i o izboru sudija i tužilaca

Poslanici Skupštine Srbije izjašnjavaće se sutra na posebnoj sednici parlamenta o proglašenju Akta o promeni Ustava Srbije i Ustavnog zakona za sprovođenje Akta o promeni Ustava Srbije, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRED NARODNIM POSLANICIMA ŠEST TAČAKA DNEVNOG REDA: Sutra Skupština o izboru sudija i zamenika javnog tužioca

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022

Pred poslanicima Narodne skupštine na sutrašnjij sednici će se naći šest tačaka dnevnog reda, od kojih se četiri odnose na pravosuđe i izbor sudija i javnih tužilaca...Poslanici će između ostalog razmotriti Predlog odluke o prestanku funkcije javnim tužiocima i o Predlogu odluke o izboru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Skupština Srbije izjašnjava se o proglašenju Akta o promeni Ustava

Izvor: Danas, 09.Feb.2022, 09:10

Skupština Srbije počela je danas vanredno zasedanje u okviru koga će biti održana i posebna sednica na kojoj je planirano proglašenje Akta o promeni Ustava Srbije i Ustavnog zakona za sprovođenje Akta o promeni Ustava.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.