Izvor: Glas javnosti, 30.Maj.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skočio sa nadstrešnice na travnjak

BEOGRAD - Učenik VIII/3 razreda Osnovne škole 22. Oktobar u Surčinu I. S. (15) teško je povređen juče oko 11 sati kada je skočio sa školske nadstrešnice na travnjak. I. S. je u društvu dvojice školskih drugova, koji su bili pijani, proslavljao malu maturu, kada su njih trojica iznenada odlučili da se popnu na nadstrešnicu i zajedno skoče. Dok su ga drugovi zadirkivali, I. S. je iznenada skočio i pao na travnjak. Prilikom pada, I. S. je polomio obe podlaktice. Dva dana pre pada, majci >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je na mobilni telefon poslao poruku da ne želi više da živi i da mu bolest mnogo smeta. Hitna pomoć je povređenog I. S. prevezla u Institut za majku i dete, gde su lekari konstatovali prelom obe podlaktice.

Odbio da se slika

Šećerna bolest toliko je načela I. S. da je odbio zajedničko slikanje, a na nagovor razredne i roditelja pristao je da dođe na proslavu mature.

- Bio je veoma veseo, baš juče je kupio odelo za maturski bal i ne mogu da poverujem da je to uradio. Verovatno, kako su mi rekli, druga deca su ga zadirkivala da skoči, što je učinio - kaže njegova baka Dušica Suzić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.