Izvor: Glas javnosti, 20.Nov.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skidao gaće

KRAGUJEVAC - Dragan N. (46) iz Gornjih Grbica sproveden je sudiji Organa za prekršaje zbog sumnje da se kod Grudnog odeljenja Kliničkog centra u Kragujevcu svlačio pred prolaznicima. Policija je dobila dojavu da se u žbunju pored pešačke staze kod Grudnog odeljenja nalazi osoba sa spuštenim pantalonama.

Na licu mesta policijska patrola je zatekla Dragana N. iz Gornjih Grbica koji se više puta tokom dana na ovom mestu svlačio pred prolaznicima. Kod njega su policajci pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << CD sa pornografskim sadržajem. Utvrđeno je da je on i u ranijem periodu na ovaj način uznemiravao prolaznike u ovom delu grada.

Zivim na Bubnju i tu scenu sam vidjao nebrojano puta kada god bi isao na Aerodrom preko grudnog.To se tu desava od kako znam za sebe,menjali su se samo "avanturisti".Krajnje je vreme da i policija reaguje i zastiti gradjane a posebno studente koji tuda moraju da prolaze.Sa prozora gledam direktno na grudno i vidjao sam i situacije kada manijaci i jure zene i devojke na grudnom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.