Sinu (12) gurnuo čarapu u usta, vezao ga, pa ošišao

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinu (12) gurnuo čarapu u usta, vezao ga, pa ošišao

Radovan Č. (48), odranije poznat policijskim i sudskim organima, više puta maltretirao suprugu, pa nasrnuo i na dvanaestogodišnjeg dečaka BEOGRAĐANIN Radovan Č. (48) uhapšen je zbog sumnje da je maltretirao suprugu i sina (12). On je u petak saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu koje je tražilo određivanje pritvora, kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio krivično delo. Osumnjičeni za nasilje u porodici, Radovan Č. navodno je odranije poznat policijskim i sudskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << organima, prema prvim nezvaničnim informacijama iz istrage. On se se nedavno u Srbiju vratio iz inostranstva, gde je izdržavao zatvorsku kaznu. Kako se sumnja, od 10. do 18. decembra, više puta je nasrtao na suprugu.PROČITAJTE JOŠ - NASILjE U ARANĐELOVCU: Majka tukla sina do krvi! - Maltretirao ju je tako što ju je izbacivao iz kuće na "minusu", a onda je vraćao nazad, stavljao da sedne na stolicu i psihički zlostavljao i pretio. Da zlo bude veće, navodno je fizički nasrnuo i na dvanaestogodišnjeg sina. Najpre je, kako se sumnja, vezao dečaka, a kada je dete počelo da se otima i viče u pomoć, Radovan Č. mu je navodno gurnuo čarapu u usta i stavio kesu na glavu. Nakon toga, dečakovu glavu je gurnuo u kantu i na kraju ga - ošišao - kaže izvor blizak istrazi. Radovana Č. policija je uhapsila po nalogu nadležnog tužilaštva, a nakon prijave koja je pristigla iz Instituta za mentalno zdravlje, gde je povređenom dečaku, bila ukazana lekarska pomoć.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Detalji porodičnog nasilja u Beogradu: Trajalo celu noć! Sina (12) vezao, pa mu nabio kantu na glavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2018, 08:08

R. Č. (48), odranije poznat policijskim i sudskim organima, više puta maltretirao suprugu, pa je sada prema navodima nasrnuo i na dvanaestogodišnjeg dečaka..Beograđanin R. Č. (48) uhapšen je zbog sumnje da je maltretirao suprugu i sina (12). On je u petak saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.