Sin zaklao oca nožem

Izvor: Blic, 02.Jul.2009, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin zaklao oca nožem

Srđan C. star oko 35 godina juče je u 18.15 časova nožem zaklao oca Branka u njegovom stanu u Ulici šeste ličke divizije na Kanarevom brdu u Beogradu.

Kako su za „Blic” ispričale komšije, dvojica majstora koja su došla po Brankovom pozivu da nameste televizor zatekli su stravičan prizor nakon čega su odmah pozvali policiju.

- Kada su majstori ušli u stan zatekli su Srđana sa nožem u ruci. Oni su potom sišli, a kad su se ponovo popeli u stan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << videli su da je Srđan oca obuhvatio rukom oko glave i da ga kolje nožem - rekao je jedan od komšija.

Kako saznajemo ubistvu je prethodila žučna svađa, ali komšije ističu da je to bilo uobičajeno kad je reč o Srđanu i Branku. Stanari iz Šeste ličke divizije navode da je Srđan psihijatrijski bolesnik, ali i poznat kao prodavac narkotika koje je prema njihovim rečima najverovatnije i sam uzimao.

- Oni su se iz obližnje zgrade preselili 2003. u zgradu koja ima nekoliko stanova. Otac je živeo na prvom spratu, a Srđan u garaži koja je bila pretvorena u stan. Obojica su oduvek bili čudni. Policija je često dolazila jer je znala da je Srđan problematičan i da ima problema sa drogom. Nakon što ga je napustila žena sa malim sinom lečen je i na neuropsihijatrijskoj klinici - kažu komšije. Prema njihovim rečima Branko koji je star oko 65 godina bio je predsednik udruženja prenzionera opštine Rakovica.

- Branko je dugo razveden. Uredno nam se javljao na ulici. On ima starijeg sina koji je isto tako problematičan i koliko znam sad je u zatvoru jer je pucao na policajca. Prema pričama koje kruže u kraju Branko se bavio i skidanjem crne magije - navodi jedan od stanara.

Posle ubistva na mesto zločina došla je i Brankova bivša supruga, Srđanova majka koja je bila vidno uznemirena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odsekao ocu glavu!

Izvor: Press, 02.Jul.2009

Radnici koji su došli da poprave televizor kod Caričićevih zatekli Srđana (35) kako nožem odseca glavu svom ocu Branku (65). Komšije kažu da se iz stana u ulici Šeste ličke na Kanarevom brdu čula buka, ali da niko nije reagovao jer se to stalno dešavalo. .Psihijatrijski bolesnik Srđan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.