Sin Svetozara Marovića saslušan, pa zadržan u pritvoru u LUKSUZNOJ BOLNICI

Izvor: Blic, 03.Dec.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Svetozara Marovića saslušan, pa zadržan u pritvoru u LUKSUZNOJ BOLNICI

Milošu Maroviću, sinu funkcionera DPS-a Svetozara Marovića, određeno je zadržavanje do 72 časa zbog sumnje da je učestvovao u milionskoj malverzaciji u vezi sa prodajom zemljišta u zaleđu Jaz, čime je opština Budva oštećena za 1,4 miliona evra.

Specijalni tužilac Lidija Vukčević saslušala je danas Miloša Marovića u privatnoj bolnici "Kodra", gde je hospitalizovan i gde će, umesto u Centru javne bezbednosti Podgorica, biti zadržan do 72 časa.

Odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o saslušanju u privatnoj bolnici donesena na zahtev advokata Zdravka Begovića, koji je rekao da Miloš Marović zbog zdravstvenih problema ne može napustiti prostorije bolnice.

Svjedoci saradnici označili su Miloša Marovića kao osobu koja je "vukla konce" u nezakonitom poslu u vezi sa prodajom zemljišta, dok su njegovog oca Svetozara označili kao glavnog organizatora.

Miloš Marović sinoć je ušao u Crnu Goru. Nalog za njegovo hapšenje izdat je ranije, ali poternica nije raspisana, jer se Marović lečio u inostranstvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinu Svetozara Marovića pritvor do 72 časa

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2015

PODGORICA - Milošu Maroviću, sinu funkcionera DPS-a Svetozara Marovića, određeno je zadržavanje do 72 časa zbog sumnje da je učestvovao u milionskoj malverzaciji u vezi sa prodajom zemljišta u zaleđu Jaz, čime je opština Budva oštećena za 1,4 miliona evra...Specijalni tužilac Lidija Vukčević...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sin Svetozara Marovića u pritvoru zbog "muvanja" oko Jaza

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2015

Milošu Maroviću, sinu funkcionera DPS-a Svetozara Marovića, određeno je zadržavanje do 72 časa zbog sumnje da je učestvovao u milionskoj malverzaciji u vezi sa prodajom zemljišta u zaleđu Jaz, čime je opština Budva oštećena za 1,4 miliona evra...Specijalni tužilac Lidija Vukčević saslušala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.