Simon priznao nasilje nad Dabovićkom, nagodio se za uslovnu kaznu

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simon priznao nasilje nad Dabovićkom, nagodio se za uslovnu kaznu

Simon Šiklić priznao je krivicu za nasilje nad bivšom devojkom, srpskom košarkašicom Milicom Dabović i nagodio se sa tužilaštvom na uslovnu kaznu zatvora od deset meseci Hrvatski državljanin Simon Šiklić priznao je danas krivicu za nasilje nad bivšom devojkom, srpskom košarkašicom Milicom Dabović i nagodio se sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu na uslovnu kaznu zatvora od deset meseci, s rokom provere od tri godine, uz zabranu ulaska u Srbiju na godinu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << po dana.Prema sporazumu koji je inicirao njegov branilac, Šiklić je priznao krivično delo nasilje u porodici, rekla je Tanjugu portparol suda Leposava Vujanović.Takođe mu je izrečena mera proterivanja stranaca, odnosno zabranjen mu je ulazak u Srbiju u narednih godinu i po dana, dodala je ona.Izrečena mu je i mera zabrane prilaska Dabovićki u naredne tri godine.Tužilaštvo je preko Interpola utvrdilo da Šiklić nije bio ranije osuđivan. On je 20. februara nakon svađe fizički nasrnuo na Dabovićku u njenom stanu kojem su živeli dok su bili u vezi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ovo je poruka ženama da prijave nasilje!

Izvor: Mondo, 23.Mar.2017

Simonu zabranjen ulazak u Srbiju i prilazak Milici! "Ovo je poruka svim ženama da prijave nasilje," rekla je za MONDO Miličina pravna zastupnica...Slučaj koji je potresao Srbiju dobio je epilog u vidu nagodbe - Simon je priznao krivicu!..Hrvatski državljanin Šime Šiklić Simon nagodio se sa Prvim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.