Silovao ćerku!

Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovao ćerku!

ČOKA - Gabora L. (41) iz Čoke policija je uhapsila zbog sumnje da je od januara ove godine u više navrata obljubio maloletnu sedamnaestogodišnju ćerku H. L. Bludnog oca, inače uzornog poljoprivrednika koji nije važio za kavgadžiju, policija tereti da je počinio krivična dela obljuba zloupotrebom položaja i nasilje u porodici. U ponedeljak 10. avgusta Gabor je nakon žučne bračne rasprave istukao suprugu Andreju L. tako što joj je zadao više udaraca po glavi i telu. Lakše povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << žena pomahnitalog supruga prijavila je policiji:

Bolesno

Nakon ovog nemilog događaja žitelji Čoke su u šoku jer još nisu izbledela sećanja na najdrastičniji slučaj incesta u ovom delu Banata koji se desio pretprošle godine. Atila Čordaš (42) iz Ostojićeva nadomak Čoke je više meseci primorao tada svoju sedamnaestogodišnju ćerka M. Č. da ima intimne odnose sa njim. Koristio je svaku priliku da zadovolji svoju bolesnu pohotu a ćerku je napadao čim bi u kući ostali sami. Kada se M. Č. porodila DNK analiza je pokazala da je tinejdžerka ocu rodila sina.

Obesiti coveka na gradskom trgu da VISI ZA PRIMER!

.. volim one u Saudi Arabiji, Iranu i slicnim zemljama koji ovakve "slucajeve" resavaju vrlo efikasno i za nauk svima - obese ih na sred glavnog trga. Ovakvi monstrumi i ne zasluzuju nista drugo. Ma kakvo sudjenje i slicne administrativne zavrzlame i humanitarne organizacije za zastitu "prava monstruma".

У српској култури инцест се кажњава смрћу. Али у неким културама је дозвољен, а чак се и подржава. Габор није Србин. Откуд ми знамо каква је мађарска култура. У овом случају ће да пресуди Право, али су у Србији казне за злочине смешне и више охрабрују насилнике него што их спречавају.

Prvo bi i njemu nasao nekog da mu to isto uradi pa tek onda ostalo...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.