Šest saobraćajnih nezgoda u Beogradu

Izvor: RTS, 17.Sep.2017, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest saobraćajnih nezgoda u Beogradu

U Beogradu se sinoć dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno devet osoba, rekla je za "Tanjug" portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u centru Rušnja u 22.24 časova, muškarac starosti oko 21 godinu zadobio je višestruke povrede nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

U 22.35 sati na uglu Ledinačke i Dragice Pravice na Zvezdari >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređeni motociklista od oko 24 godine i njegova saputnica od 18 godina. Oni su prevezeni u Urgentni centar.
Na Dobanovačkoj petlji u pravcu prema Grmovcu u 22.54 časova je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su povređeni 40-godišnji muškarac i 33-godišnja žena, nakon čega su prevezeni u KBC Zemun.
U Ljermontovljevoj ulici kod MUP-a došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen pešak starosti od 31 godinu. On je prevezen u Urgentni centar.
U 23.57 sati na Bulevaru kralja Aleksandra došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen vozač starosti od oko 30 godina koji je prevezen u Urgentni centar.
Do još jedne saobraćajne nezgode došlo je na Bulevaru kralja Aleksandra u 5.12 sati, kada su lakše povrede zadobili dvojica muškaraca starosti oko 25, oni su prevezeni u Urgentni centar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bograd: Devet osoba povredjeno u šest saobraćajnih nesreća

Izvor: Beta, 17.Sep.2017

U šest saobraćajnih nesreća koje su se dogodile u Beogradu povredjeno je devet osoba, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.10 na Bulevaru kralja Aleksandra kod Depoa povredjena su dva mladića starosti oko 25...

Nastavak na Beta...

NOĆ U BEOGRADU: Devetoro povređeno u saobraćajkama

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2017

U Beogradu se dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno devet osoba U Beogradu se sinoć dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno devet osoba, rekla je za Tanjug portparolka Hitne pomoći Nada Macura. U saobraćajnoj nezgodi koja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.