Šesnaestogodišnjak osumnjičen za krvavo ubistvo u Nišu

Izvor: NaDlanu.com, 20.Maj.2014, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesnaestogodišnjak osumnjičen za krvavo ubistvo u Nišu

Mladić N.J. (19) iz Niša ubijen je 19.maja oko 22.20 časova sa četiri uboda nožem u Ulici Nade Dimić u Nišu, saznaje "Blic". Njega je, kako se sumnja na smrt izbo jedan šesnaestogodišnjak, koji je uhapšen u toku noći.

Ubica je sa trojicom drugova čekao N.J. u kolima u Ulici Bubanjskih Heroja.

Kada se mladić pojavio istrčali su u nameri da ga napadnu. N.J. je uspeo da pobegle ali su ga sustigli u Ulici Nade Dimić gde ga je, kako se sumnja, šesnaestogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << izbo nožem.

Napadači su pobegli, a N.J. je podlegao povredama.Policija je napadače pronašla u toku noći i privela.

Kako saznajemo, osim šestaestogodišnjaka koji se sumnjiči za ubistvo, uhapšena su još dva maloletna mladića stara 15 i 17 godina kao I M.C. (21) koji se sumnjiče za učešće u fatalnoj tuči.

blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.