Izvor: CrnaHronika.rs, 09.Dec.2013, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senta: Nađena tela dvojice muškaraca

SENTA – Nakon prijave dežurnoj službi u Senti da komšiju ne viđaju više dana, policija je juče oko 12 sasti i 30 minuta na periferiji Sente, u kući u ulici Sabo Janoša pronašla beživotna tela dvojice muškaraca rođenih 1940. i 1992. godine.
Uzrok smrti i identitet biće poznati tek kada se obavi sudsko-medicinska obdukcija u novosadskom Institutu za sudsku medicinu.Kako nezvanično saznaje RTV, najverovatnije se radi o 73-godišnjem penzioneru M.Č. i 21-godišnjem T.Š. mladiću iz komšiluka, a njihova beživotna tela bila su u kući sigurno više dana.
Policija nije saopštavala nikave detalje u vezi sa slučajem dve misteriozne smrti u Senti.
Izvor: rtv

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Senti pronađena dvojica mrtvih muškaraca

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2013, 08:40

Obdukcioni nalaz Zavoda za sudsku medicinu u Novom Sadu utvrdio je da je jedan od dvojice muškaraca čija su tela pronađena u nedelju u jednoj kući u ovom mestu, ubijen, dok je drugi umro prirodnom smrću.  

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.