Šenlučio i ranio policajca

Izvor: Blic, 27.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šenlučio i ranio policajca

NIŠ - Policajac Aleksandar D. (30) ranjen je juče oko jedan sat posle ponoći dok je posle radnog vremena sedeo u kafani „Džon" u niškom naselju Pantelej. Aleksandra je u nogu pogodio jedan od metaka koje je šenlučeći ispalio iz pištolja Dejan C. (35) iz Niša.

U policiji kažu da između osumnjičenog i policajca nije bilo sukoba. Pretpostavlja se da je Aleksandar D. ranjen kada je jedan od ispaljenih hitaca rikošetirao i pogodio ga u nogu. Policajac je prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u niški Klinički centar i nije u životnoj opasnosti.

Stanovnici Gračaničke i Somborske ulice u naselju Pantelej kažu da je jedan od ispaljenih hitaca oštetio i dva automobila na parkingu i da je prava sreća da još neko nije povređen.

- Metak je prošao kroz prednje levo i zadnje desno staklo komšijinog „opela", okrznuo moj „reno 5" i zario se u stotinak metara udaljeno drvo ispred zgrade 59. Dobro je što hitac nije uleteo u neki stan okolnih stambenih zgrada - kaže Dragoslav Đorđević, jedan od stanara okolnih zgrada.

Dragoslavljeva supruga Ružica dodaje da je lako moglo da bude pogođeno i neko dete iz komšiluka, jer ispred zgrada ostaju i do posle dva sata ujutru.

Stanovnici ovog dela Niša kažu da se iz kafane „Džon", od kada je otvorena, često čuju svađe i prepirke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.