Sedmoro povređeno u eksploziji plinske boce

Izvor: RTS, 18.Jun.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmoro povređeno u eksploziji plinske boce


Sedam osoba je povređeno kada je na benzinskoj pumpi na putu Vrbas–Kula prilikom punjenja plinske boce za domaćinstvo, koja je bila u gepeku automobila, došlo do eksplozije gasa, nezvanično saznaje RTS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLODIRALA PLINSKA BOCA U KOLIMA Povređeno sedam osoba, među njima troje dece!

Izvor: Blic, 18.Jun.2019

Plinska boca za domaćinstvo, koja se nalazila u gepeku automobila, eksplodirala je na benzinskoj pumpi na putu Vrbas-Kula, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Vrbas: Sedmoro povređeno u eksploziji plinske boce na pumpi

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2019

Sedam osoba povređeno je kada je na benzinskoj pumpi na putu Vrbas–Kula došlo do eksplozije gasa...Do eksplozije je došlo prilikom punjenja plinske boce u gepeku automobila, nezvanično saznaje RTS...Od sedmoro povređenih troje su deca...Povređeni su prevezeni u bolnicu i niko nije životno ugrožen...Autor:...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.