Izvor: B92, 25.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušan svedok-saradnik

Beograd -- Suđenje pripadnicima "Zemunskog klana", optuženima za više ubistava i otmica, nastavljeno je u ponedeljak.

Svedok-saradnik Zoran Vukojević je tražio da saslušanje u Posebnom odeljenju Okružnog suda bude održano bez prisustva javnosti, što je sudsko veće prihvatilo. Vukojević je bio šef obezbeđenja Dušana Spasojevića, optužnici označenog kao vođa "Zemunskog klana".

Prema saznanjima Bete, Vukojević je u svom svedočenju uglavnom ponovio iskaz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je dao u istražnom postupku, kada je pripadnike klana optužio za više ubistava i otmica. Svedok saradnik je u istrazi rekao da su zemunci ubili Todora Gardaševića, braću Sljukić, Zorana Uskokovića, kao i da su učestvovali u otmicama biznismena Milije Babovića i Milorada Miškovića.

Proces se nastavlja u utorak, kada bi, ako svedočenje završi Vukojević, trebalo da svedoči Miladin Suvajdžić, takođe svedok-saradnik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.