Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušan lekar koji je lečio malog Radenka

Doktor Dobrivoje Bojanić, koji je stavio gips malom Radenku Nikodinoviću (8) u lozničkoj bolnici saslušan je danas u policiji Loznici, saznaje "Blic".

Bojanić je dao iskaz u policiji po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Loznici, u sklopu prikupljanja informacija o slučaju. Saslušan je u svojstvu građanina.

Lekara, koji je posle tragičnog slučaja uzeo odsustvo sa posla koje bi trebalo da traje nedelju dana - tokom jučerašnjeg dana nije bilo moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pronaći u Loznici.

Zbog smrti osmogodišnjeg dečaka danas je smenjena v.d. direktora Opšte bolnice u Loznici dr Mira Vučetić kao i dosadašnji načelnik ortopedije dr Nikola Patričić. Odluke o razrešenju doneo je ministar zdravlja Zlatibor Lončar nakon što je inspekcija Ministarstva zdravlja utvrdila da su napravljeni brojni propusti u lečenju dečaka. Radenko je danas sahranjen.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Blic: Saslušan lekar koji je lečio preminulog dečaka

Izvor: B92, 12.Okt.2016

Loznica -- Lekar Dobrivoje Bojanić, koji je stavio gips Radenku Nikodinoviću (8) u lozničkoj bolnici, saslušan je u Loznici, saznaje "Blic"...Bojanić je dao iskaz pred tužiocem Višeg tužilaštva u Šapcu...Zoran Nestorović, vršilac funkcije javnog tužioca je rekao da je saslušanje obavljeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.