Saslušan bivši direktor Galenike

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2012, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušan bivši direktor Galenike

Bivši direktor “Galenike” Nenad Ognjenović, kadar SPS-a, saslušan je danas u policiji, u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, objavljuje B92.
On je saslušan u vezi sa slučajem Galenika i sumnje da je u ovoj farmaceutskoj kompaniji bilo velikih zloupotreba. Prema saznanjima, specijalni tužilac nije ga danas saslušao, već će to učiniti u narednih 9 do 10 dana. Ognjanoviću je samo saslušan i preporučeno mu je da ne napušta zemlju.
Čelnici ljudi u Galenici su >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uglavnom članovi SPS-a.
Leta prošle godine, Vlada Srbije je pokrenula smenu tadašnjeg rukovdstva Galenike na čelu sa Ognjanovićem zbog sumnje da su učestvovali u finansijskim malverzacijama.
Nebojša Ćirić, tada ministar ekonomije je govorio da se Galenikom do tada loše upravljano, jer je od firme koja je pre tri godine imala dobit došla u situaciju da u 2010. ima gubitak od 14 miliona evra.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.