Šarplaninac ubijen metkom u glavu

Izvor: S media, 05.Okt.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarplaninac ubijen metkom u glavu

Pas ubijen hicem iz vatrenog oružja. Ubistvo se dogodilo noćas. Vlasnik psa kaže da je to bio pas-čuvar i da čuvao jedan jasno označeni privatni posed. Policija izvršila uviđaj.

Nepoznati počinilac ubio je hicem u glavu iz vatrenog oružja psa šarplaninca koji je čuvao rasadnik "Marelisa-Višnja" u novosadskom prigradskom naselju Šangaj, rekao je danas agenciji Beta vlasnik psa i rasadnika Jovica Vidojević.

Vidojević je naveo da se ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << desilo u noći izmedju utorka i srede.

Suđenje za ubistvo psa

Šetanje pasa bez povoca samo posle 22h

Besplatna vakcinacija i čipovanje kućnih ljubimaca

"Pas sa imenom Lajka nađen je sa prostrelnom ranom u glavi i ostavljen da iskrvari. Pas je imao ulogu čuvara i bio je vezan, a celokupni rasadnik je ogradjen i vidno je označeno da je u pitanju privatni posed", objasnio je Vidojević.

Prema njegovim rečima, na licu mesta je policija izvršila uvidjaj, bila je i veterinarska inspekcija, a pas će biti odnet na obdukciju.

Vidojević je dodao da su mu i pre nekoliko godina ubili jednog vučjaka i jednog mešanca, a počinioci nikada nisu pronadjeni.



"Osoba koja je tako nešto mogla učiniti nedužnoj životinji treba da bude kažnjena", poručio je Vidojević i naveo da rasadnik čuva ukupno osam pasa.


(Beta)
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarplaninac ubijen metkom u glavu

Izvor: Mondo, 05.Okt.2011

Nepoznati počinilac ubio je hicem u glavu iz vatrenog oružja psa šarplaninca koji je čuvao rasadnik "Marelisa-Višnja" u novosadskom prigradskom naselju Šangaj.

Nastavak na Mondo...

Ubijen pas u novosadskom naselju Šangaj

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2011

U utorak uveče je nepoznata osoba, najverovatnije pucnjem iz vatrenog oružja, usmrtila psa čuvara u jednom rasadniku voća u novosadskom naselju Šangaj.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.