Šarić, Bojović i Keka dele narko-tržište

Izvor: Blic, 30.Nov.2011, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić, Bojović i Keka dele narko-tržište

U Srbiji i Crnoj Gori ukupno deluje oko 70 organizovanih kriminalnih grupa, od kojih pet pod svojom kontrolom drže celokupan narko-biznis i dilersku mrežu obe države ali i nekoliko zemalja Zapadne Evrope. Srpskim podzemljem vlada nekoliko narko-bosova zvučnih imena koji moć zasnivaju na novcu, narko-kontaktima ali i unajmljenim plaćenim ubicama i zločinima kojima drže ravnotežu sa konkurentskim ekipama. Svi su povezani sa crnogorskim podzemljem a ta veza zasniva se na najvažnijem kontaktu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - kontaktu sa bosom crnogorske mafije Branom Mićunovićem.

Glavni bos narko-biznisa je Darko Šarić, koji je rodom iz Pljevalja, ali je bazu delovanja napravio u Novom Sadu, Beogradu, i Kragujevcu. Najpre, nije ni bio poznat srpskom MUP-u, dok je u crnogorskoj knjizi bio zaveden pod „bezbednosno interesantno lice” koje se od zakona krije u inostranstvu.

- Šarić je i napravio najveću promenu u kriminalnom podzemlju poslednjih nekoliko godina. Od momka u Pljevljima, koji je kriminalnu karijeru počeo u Italiji, postao je broj jedan u narko-biznisu i u Crnoj Gori i u Srbiji, u kojoj je pod kontrolu stavio sve ostale grupe - kaže izvor Blica.

Opširnije u štampanom izdanju

Povezane vesti: Vuković kao svedok saradnik potvrdio navode iz optužnice Šariću izdat pasoš Hrvatske na tuđe ime, a u dosijeu njegov otisak Beranac otkriva Šarićeve tajne Prisluškivanjem policija otkrila transport kokaina Brana Mićunović bio u zahtevu za prisluškivanje Šarića

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarić, Bojović i Keka dele narko-tržište

Izvor: S media, 30.Nov.2011

U Srbiji i Crnoj Gori ukupno deluje oko 70 organizovanih kriminalnih grupa, od kojih pet pod svojom kontrolom drže celokupan narko-biznis i dilersku mrežu obe države ali i nekoliko zemalja Zapadne Evrope...Srpskim podzemljem vlada nekoliko narko-bosova zvučnih imena koji moć zasnivaju na novcu,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.