Sarajlija u Crnoj Gori prodavao lažne diplome

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajlija u Crnoj Gori prodavao lažne diplome

Državljanin Bosne i Hercegovine R. S. (56) iz Sarajeva, sa boravištem u Herceg Novom, uhapšen je danas u tom crnogorskom gradu, pod sumnjom da je dvojici Novljana prodao lažne diplome o završenoj srednjoj školi i da je od njih zauzvrat uzeo iznos od 2.650 evra.

Crnogorski MUP je saopštio da je, nakon sprovedenih operativno taktičkih policijskih mera i radnji, danas uhapšen R. S. iz Sarajeva, kojemu se na teret stavlja da je izvršio kazneno delo falsifikovanja isprave, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prenela je agencija Hina.

Sumnja se da je uhapšeni 2013. godine prodao N. A. i I. V. iz Herceg Novog lažne i neistinite školske isprave - diplome o završenoj srednjoj školi, koje su navodno izdale dve srednje stručne škole iz Sarajeva.

Za taj nezakonit posao R. S. je, kako se sumnja, od N. A. naplatio 1.500 evra, dok je od I. V. uzeo 1.150 evra.

Polica je proverom, preko Ministarstva prosvete Crne Gore, utvrdila da su sporne diplome falsifikovane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sarajlija u Crnoj Gori prodavao lažne diplome za 1.500 evra

Izvor: Telegraf.rs, 18.Avg.2016

Državljanin Bosne i Hercegovine R. S. (56) iz Sarajeva, sa boravištem u Herceg Novom, uhapšen je danas u tom crnogorskom gradu, pod sumnjom da je dvojici Novljana prodao lažne diplome o završenoj srednjoj školi i da je od njih zauzvrat uzeo 2.650 evra...Crnogorski MUP je saopštio da je, posle...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.