Saradnja RTV-a i Novosadskog sajma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja RTV-a i Novosadskog sajma

Protokol o saradnji, kojim je ozvaničena višedecenijska, uspešna saradnja između Radio-televizije Vojvodine i Novosadskog sajma, potpisali su danas, u Novom Sadu, generalni direktor pokrajinskog javnog servisa dr Miodrag Koprivica i generalni direktor AD "Novosadski sajam" mr Slobodan Cvetković.

Dokument je verifikovan u cilju ostvarivanja poslovne saradnje na predstojećem 86. Međunarodnom sajmu poljoprivrede (11-17. maj) i 52. Međunarodnom sajmu lova i ribolova (LORIST, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2 - 6. oktobar).

"Radio-televizija Vojvodine, kao javni medijski servis, ima obavezu da prati majski sajam poljoprivrede, kao jedan od najvećih privrednih sajmova u ovom delu Evrope, Mi ćemo svojim gledaocima, slušaocima i čitaocima preneti sve što se tamo bude događalo, a i sami ćemo se predstaviti na tom događaju. Pored toga, krajem maja ćemo u prostorijama Novosadskog sajma organizovati univerzalni televizijski kongres - CIRKOM", kazao je generalni direktor Radio-televizije Vojvodine dr Miodrag Koprivica.

Zadovoljstvo zbog formalizovanja dugogodišnje saradnje izrazio je i generalni direktor AD "Novosadski sajam" mr Slobodan Cvetković.

"Za Novosadski sajam je izuzetno značajan broj komunikacijskih kanala sa kojima raspolaže Radio-televizija Vojvodine i mogućnost obraćanja na širokoj lepezi jezika, po čemu je ova kuća specifična i različita u odnosu na druge. Sa druge strane, ono što mi radimo je kvalitetno i može biti interesantno za RTV", izjavio je Cvetković.

On je rekao i to da je sve spremno za Međunarodni sajam poljoprivrede i najavio rekordan broj izlagača istakavši da bi to mogao biti jedan od najboljih sajmova, koje je ta firma organizovala u 21. veku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.