Saobraćajna nezgoda na pružnom prelazu u Vrčinu

Izvor: RTS, 26.Avg.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nezgoda na pružnom prelazu u Vrčinu

Na pružnom prelazu u zaseoku Kasapovac u naselju Vrčin teretni voz udario je u autombil, ali povređenih nije bilo, saopštila je informativna služba opštine Grocka.
Kako je navedeno, automobil se pokvario na pružnom prelazu, a prilikom udara načinjena je velika materijalna šteta.
Opština je zbog nezgode apelovala na nadležne da razmisli o tome da se taj pružni prelaz izgradi po propisima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kako bi se povećala bezbednost na tom izuzetno opterećenom i nebezbednom pružnom prelazu.
"Ukazujemo na to da se prelaz nalazi tačno na krivini železničke trase te je opažanje kompozicija na vreme onemogućeno što prelaz čini još nebezbednijim", ističu iz opštine Grocka.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SREĆA U NESREĆI:Voz razbucao auto, nema povređenih

Izvor: Mondo, 26.Avg.2016

Na pružnom prelazu u zaseoku Kasapovac u beogradskom naselju Vrčin, teretni voz udario je u autombil, ali povređenih nije bilo...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija..Kako je navedeno u saopštenju Informativna službe Opštine Grocka, automobil se pokvario na pružnom prelazu, a prilikom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.