Saobraćajna nesreća kod Požarevca

Izvor: RTS, 18.Okt.2013, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća kod Požarevca

Jedna osoba poginula, a druga teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Đerdapskoj magistrali kod Požarevca. Do nesreće je došlo kada je jedan automobil prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa drugim vozilom.

Na delu Đerdapske magistrale kod Požarevca između sela Bratinca i Sirakova jutros se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a druga teško povređena.

Do nesreće je došlo kada je vozilo "fijat doblo", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vlasništvo firme "Merkur pres", najverovatnije zbog neprilagođene brzine, prešlo na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarilo sa vozilom "fijat panda".

Na licu mesta poginuo je vozač "pande" Živorad Živojinović (1947) iz Kasidola. Nakon sudara njegovo vozilo se zapalilo, pa je intervenisala i vatrogasno-spasilačka jedinica iz Požarevca.

Vozač "fijata doblo", Saša Miletić (1980) iz Kostolca, sa teškim povredama lica i glave prebačen je u požarevačku Opštu bolnicu, a zatim u Klinički centar Srbije u Beogradu, ali nije životno ugrožen.

Sabraćaj na delu Đerdapske magistrale između sela Bratinca i Sirakova bio je obustavljen od osam do jedanaest časova. Uzrok ove nesreće biće poznat po završetku istrage.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAOBRAĆAJKA KOD POŽAREVCA: U sudaru dva fijata poginuo vozač!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2013

Nesreća se dogodila kada je fijat doblo zbog velike brzine prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa fijatom panda, koji se zapalio..POŽAREVAC - Na delu Đerdapske magistrale kod Požarevca između sela Bratinca i Sirakova u petak ujutro se dogodila teška saobraćajna nesreća u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.