Saobraćajka na Brankovom mostu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajka na Brankovom mostu (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći koja se u 14.20 časova dogodila na Brankovom mostu, došlo je do prevrtanja jednog putničkog automobila, saznaje "Blic".

- Povređene su dve osobe, od 38 i 49 godina, i one su odmah prevezene u Urgentni centar - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Zbog ovog udesa došlo je do stvaranja kilometarskih kolona u smeru ka centru grada.

Teška saobraćajna nesreća na Brankvom mostu.

A post shared by AmaterPress (@amaterpress) on Oct 22, 2018 at 5:40am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

""Audi" divljao, udario u drugi auto, leteo u VAZDUH" Jeziva ispovest svedoka UŽASA na Brankovom mostu! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018

U sudaru tri vozila danas oko 14 sati na Brankovom mostu došlo je do prevrtanja putničkog automobila...Nesreća se dogodila u smeru ka centru grada, a prema nezvaničnim informacijama vozači koji su malo kasnije tuda uspeli da prođu videli su da jednu osobu izvlače iz crnog automobila...Teška saobraćajna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.