Izvor: Politika, 16.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo modrice na nogama

KRAGUJEVAC – Mali Vid Ujčin Pavlović prekjuče je pao sa petog sprata svoje zgrade i – preživeo. Da čudo bude još veće, dvoipogodišnji dečak nije zadobio nijednu ozbiljniju povredu. Posle pregleda na Hirurškom odeljenju ovdašnje Dečije klinike, dečak je pušten kući sa svega nekoliko modrica na nogama.

On se već igra sa svojim drugarima iz zgrade u Ulici Ljubiše Bogdanovića, a prema rečima Ujčinove majke Gordane, on je proleteo kroz gelendere, dok se igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << sa starijom sestrom. Sve se dogodilo u trenu, tako brzo da ni sestra nije mogla da reaguje, samo je, kaže srećna majka, utrčala u kuću i rekla da joj je brat pao.

– Brzo sam strčala niz stepenice. Videla sam ga kako leži na pločniku, ali je bio potpuno svestan. Pipala sam ga svuda po telu, ali on je govorio da ga ništa ne boli. Odmah smo ga prebacili u bolnicu, ali su tamo ustanovili da, osim modrica po nogama, nije zadobio nijednu ozbiljniju povredu – priča majka Gordana.

Niko od komšija nije video kad je dete palo, ali susetka malog Vida Ujčina sa petog sprata kaže da je videla kako uplašen leži na pločniku, u prizemlju zgrade. Niko ne može da veruje šta se dogodilo i kako je dete palo, pošto su gelenderi daleko viši od malog Ujčina. Još su više začuđeni kako mu se ništa nije dogodilo.

B. K.

[objavljeno: 16.10.2006.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.