Sahranjen ubijeni mladić iz Niša

Izvor: Blic, 14.Jun.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen ubijeni mladić iz Niša

Ivan Lilić (18) iz Niša, koji je preminuo 12.juna usled povreda koje mu je istog dana nožem naneo maloletni T.M. (15), sahranjen je na Novom groblju u Nišu u prisustvu većeg broja rođaka, prijatelja i učenika Mašinske škole koju je pohađao.

Kako je potvrđeno u Višem sudu u Nišu maloletniku koji se sumnjiči za ubistvo, nakon saslušanja određen je jednomesečni pritvor kako ne bi uticao na svedoke ali i zbog visine zaprećene kazne i uznemirenja javnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kako je „Blic“ pisao, T.M. se sumnjiči da je dva puta nožem ubo Lilića u stomak 12.juna oko 00:45 časova u parku kod Apelacionog suda, nanevši mu teške povrede od kojih je umro istog dana oko 14 časova u Kliničkom centru u Nišu. Ranjeni mladić je izgubio tri litra krvi jer mu je bila presečena aorta a kako se pretpostavlja, motiv ubistva je novčani dug koji je maloletnik imao prema ubijenom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Niš: U belom kovčegu sahranjen ubijeni tinejdžer, Jelena ne može da prežali brata

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2017

Prijatelji i rodbina se oprostili od Ivana Lilića, koga je petnaestogodišnji T. M. ubio u ponedeljak NA Novom groblju u Nišu u belom kovčegu sahranjen je Ivan Lilić (18) koji je ubijen u ponedeljak. Više stotina ljudi u tužnoj povorci, u kojoj je najviše bilo đaka Mašinske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.