Šabac: Hapšenja zbog borbe pasa

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2010, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Hapšenja zbog borbe pasa

U Bogatiću kod Šapca tajno su održavane borbe pasa na koje su pit bul terijeri dovođeni i iz zemalja regiona. Šabačka policija uspela je da otkrije ovu kriminalnu organizaciju i da na licu mesta uhapsi organizatora borbi ali i učesnike.

Protiv organizatora Zorana P, kao i protiv vlasnika pasa Miroslava L., Saše P. i Dejana K. biće podnete krivične prijave za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja, javlja ''B92''.

U subotu u popodnevnim satima na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imanju improvizovanog banjskom kupališta koje je u vlasništvu Zorana P, policija je zatekla 38 osoba, među kojima 16 državljana Srbije, a ostali državljani BiH, Slovenije, Rumunije i Poljske koji su prisustvovali borbi pasa rase pit bul terijer.

Policija je na licu mesta zatekla tri psa, a jedan je imao i vidne povrede zadobijene u borbi. Pronađene su i dve vage za merenje težine pasa pred borbu.

Policija nastavlja istragu. U udruženju “Prijatelja životinja Šapca” očekuju doslednu primenu zakona, tim pre jer se znaju počinioci zločina. Njihov pravni zastupnik Slobodan Stašević biće uključen tokom sudskog postupka kako bi svi zlostavljači bili kažnjeni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.